Skip to main content
Ontdek de kracht van online loopcoaching en personal training. We ondersteunen jou om beter, gezonder en blessurevrij te bewegen. Train op je eigen ritme, of je nu net begint of jaren ervaring hebt.

“Volgens de orthopedist zat lopen er niet meer in na mijn knieblessure, maar dankzij de personal training bij Rennr gaat dat intussen weer als vanouds. Niet evident, want ik ben geen dertig meer en ik leid als ondernemer een hectisch leven.”

“Hoe gaat het vandaag?” vraagt Nicky bij aanvang van elke sessie in de studio. Heb ik ergens pijn, dan werken we daarrond. Bij vorige personal trainers ging het heel erg om prestatie. Nicky kijkt meer naar het geheel: souplesse, core stability, algemene kracht. 

Goodbye rugproblemen

Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ze me van mijn rugproblemen heeft afgeholpen. Daar heb ik lang last van gehad, dankzij Nicky is dat verleden tijd. Ik weet dat personal training niet goedkoop is, maar alleen al daarom is het voor mij zijn geld meer dan waard. Ik kan een hele dag vergaderen, en ‘s avonds nog een paar uur in de tuin werken. Dat deed ik een paar jaar geleden niet zomaar. 

Samenwerking

Ik leerde Nicky kennen toen we op zoek waren naar iemand die mijn vrouw, mijn twee dochters en ik wilde trainen aan huis tijdens de pandemie. De rest van het gezin heeft post-covid andere sporten opgepikt, ik ben Nicky trouw gebleven (lacht). 

Oog voor detail

Wat me steeds weer verbaast, is hoeveel oog voor detail ze hebben bij Rennr. “Kantel je heup eens iets meer naar rechts”, zegt Nicky dan bijvoorbeeld, en ineens voel je dat de beweging die je aan het uitvoeren bent heel andere spieren aanspreekt. Dat zijn dingen die je zelf niet ziet, laat staan rekening mee kan houden, als op je eentje in een fitnesscentrum zou gaan trainen bijvoorbeeld. 

Me-time

Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon plezant om een wekelijks moment voor mezelf te hebben. We wisselen tijdens de sessies – naast wat grapjes – ook voortdurend informatie uit over lopen, restaurants, het leven. Ik denk dat Nicky meer over me weet dan sommige van mijn vrienden (lacht). Ik stap de studio altijd vrolijk buiten. In eerste instantie omdat ik me geamuseerd heb, meer in het algemeen voel ik me fysiek en mentaal veel beter.

Meer over personal training in onze studio? Maak een afspraak

EEN VRAAG??


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Dit zal sluiten in 0 seconden