Skip to main content
Ontdek de kracht van online loopcoaching en personal training. We ondersteunen jou om beter, gezonder en blessurevrij te bewegen. Train op je eigen ritme, of je nu net begint of jaren ervaring hebt.

“Ik vind de flexibiliteit van online personal training geweldig. Met drie kinderen en een drukke job zou ik anders nooit drie keer per week kunnen sporten. Op deze manier beslis ik zelf wanneer ik de trainingen doe, en kan ik rekenen op persoonlijke begeleiding en een duwtje in de rug wanneer ik het nodig heb.”

Voor ik bij Rennr begon had ik al twee jaar een fitnessabonnement, maar ik vond mijn weg niet in het aanbod. Aan de ene kant had ik nood aan richting en begeleiding, aan de andere kant vond ik het leuk om alleen te sporten. Een collega op het werk vertelde over de online personal training van Rennr: persoonlijke begeleiding vanop afstand. Het bleek het beste van twee werelden te zijn. Nicky coacht me aan de hand van gepersonaliseerde trainingsschema’s en input via de TrueCoach app, zodat ik de sessies kan inplannen zoals het mij past. 

Van kantoor naar de fitness

Drie keer per week sporten. Het klinkt stoer als ik het zo zeg. En dat is het natuurlijk ook. Ik was – en dit kan ik niet genoeg benadrukken – tot voor kort totaal geen sportief persoon. Ik had een fitnessabonnement gekocht omdat ik zo vaak aan mijn computer werkte en wat meer wilde bewegen. Tijdens het eerste gesprek met Nicky bepaalden we dat we zouden trainen op arm- en beenspieren. En dat doen we ook, zonder al te veel op resultaten te focussen.

Persoonlijk via de app

Wat ik fijn vind, is dat Rennr gestaag opbouwt. De oefeningen zijn haalbaar, en ze komen steeds met een goede beschrijving op maat. “Let goed op dat jouw linkerknie niet naar buiten draait”, lees ik dan bijvoorbeeld. En vaak is er ook een voorbeeldfilmpje van Nicky of Inge. Tijdens mijn sportsessies geef ik na elke oefening in de app aan hoe het ging en hoeveel gewicht ik heb gebruikt bijvoorbeeld. Zo kan Rennr meevolgen. Elke maand bespreken we via een online meeting wat goed gaat en wat minder. Als ik tussendoor iets niet zo goed snap, kan ik mezelf filmen tijdens de oefening en geeft Nicky feedback: de volgende keer iets meer zo of zo. En dan probeer ik het anders. 

Oplossing voor drukke agenda’s

Ik ben heel enthousiast over dit systeem. Ik merk dat mijn lichaam sterker is, en dat ik me daardoor ook mentaal sterker voel. Ik heb het intussen al aan zoveel mensen aangeraden, dit heeft zoveel potentieel voor mensen met drukke agenda’s.

Meer over online personal training? Maak een afspraak

EEN VRAAG??


Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.

Dit zal sluiten in 0 seconden