Skip to main content
Ontdek de kracht van online loopcoaching en personal training. We ondersteunen jou om beter, gezonder en blessurevrij te bewegen. Train op je eigen ritme, of je nu net begint of jaren ervaring hebt.

“Ik bleef jaren hangen op hetzelfde niveau, en dankzij Rennr ga ik merkbaar vooruit. Geen enkel schema is hetzelfde, dus het wordt nooit routineus. Dat werkt enorm motiverend.”

Ja, ik heb ook “gellekes” en een waterrugzak en twee paar loopschoenen en een sporthorloge. Maar die had ik al voor ik bij Rennr met loopcoaching begon. Ik ging ook al regelmatig lange afstanden lopen, en deed regelmatig mee aan wedstrijden. Maar ik had het moeilijk om me te houden aan loopschema’s. Ik had al allerlei verschillende apps geprobeerd toen mijn vriendin vertelde over Rennr. 

Blessures wegwerken

Tijdens mijn intakegesprek met Inge hadden we het over mijn rugproblemen, die al jaren aansleepten. Het resultaat van een heel actieve jeugd, en de minder actieve jaren die daarop volgden. Rennr werkte een traject voor me uit dat een combinatie is van online loopcoaching en online krachttraining. Om de twee weken krijg ik via de coaching apps nieuwe trainingsschema’s, zowel om te gaan lopen als om spieren te trainen. Inge houdt rekening met mijn agenda – die elke week anders is -, en werkt toe naar loopdoelen zoals wedstrijden. 

Hartzones bepalen

De revelatie was de inspanningstest die ik recent bij Rennr deed. Tijdens zo’n test ren je op een loopband, en wordt volgens een bepaalde methode verzuring, hartritme en ademhaling gemeten. Op basis daarvan kan je je hartslagzones bepalen, die essentieel zijn om goed te kunnen trainen. De test was een eye opener, omdat ik al jaren op basis van andere data ging lopen. 

Energiek & gemotiveerd

Ik merk dat ik met veel meer motivatie ga lopen. Omdat er veel variatie in de schema’s zit, en omdat je professioneel en volledig op maat ondersteund wordt. Dat is heel anders dan bij een app. En tenslotte voel ik me gewoon veel beter. Ik ging recent een dag naar Graspop, en tegen het eind van de dag voelde ik me nog even energiek dan aan het begin. Dat is ooit anders geweest.

Meer info over loopcoaching? Boek een afspraak

EEN VRAAG??


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Dit zal sluiten in 0 seconden